Київводоканал продовжує роботу з відключення боржників від водопостачання

26.04.2024
Поділитися:

 

Борги киян за водопостачання та водовідведення вже перевищили 1 мільярд гривень, тому Київводоканал продовжує роботу з відключення боржників.

Протягом останніх тижнів було здійснено більше 200 виїздів для відключення. 90% боржників відразу оплатили повну суму заборгованості.

Зауважимо, що ми діємо виключно в рамках чинного законодавства. Звертаємо увагу, що постановою кабміну № 1405 від 29.12.2023 скасовано заборону щодо припинення надання послуг через борги та нарахування пені.

Якщо споживач не реагує на попередження протягом місяця, фахівці Київводоканалу вимушені відключити його від послуг шляхом перекриття вентилів на вводі у квартиру.

Для відновлення надання послуг споживачеві необхідно сплатити наявну заборгованість за спожиті послуги чи звернутись до розрахункового департаменту Київводоканалу для укладання договору реструктуризації або для впорядкування нарахувань.

Після підтвердження оплати контролер Київводоканалу розпломбує вентиль, і водопостачання відновиться.

Якщо ви не маєте можливості сплатити борг повністю, укладіть договір реструктуризації, розділивши суму на посильні щомісячні платежі.

Для укладання договору реструктуризації  можна звернутись:

- за адресою: вул. Електротехнічна, 16;

- написати на електронну пошту vpoltavets@vodokanal.kiev.ua

-  залишити звернення у Вайбер за номерами 067-443-70-89 або 067-443-70-71.

Сплатіть борги вже сьогодні, щоб мати воду у крані завтра!

Шановні споживачі, давайте поважати один одного та не доводити до обмеження послуг.