Чергове засідання Технічної ради

21.08.2019
Поділитися:

22 серпня о 15-00 год. у актовій залі головного офісу Київводоканалу (вул. Лейпцизька, 1-а, 2 поверх) проходитиме чергове засідання Технічної ради Товариства.      

На порядок денний винесено наступні питання:

1. Розгляд змін до проектної документації зовнішніх водопровідних мереж об’єкта «Будівництво зблокованих житлових будинків садибного типу» на вул. Буйка, 28, в частині перекладання вуличної водопровідної мережі Д=100мм по вул. Буйка у зв’язку з уточненням топогеодезичної зйомки  (зауважень, наданих під час попереднього розгляду змін до проектної документації, немає).

2. Розгляд проектної документації водопровідних та каналізаційних мереж об’єкта: «Будівництво житлового будинку для працівників КП "Київський метрополітен" та ПАТ "Київметробуд" з об'єктами соціальної інфраструктури та блоком первинного обслуговування» за адресою: просп. Сорокаріччя Жовтня, 74.

3. Розгляд зміни до проектної документації позамайданчикових водопровідних   мереж об’єкта: «Будівництво житлово-офісного, торговельного комплексу з наземними і підземними паркінгами та вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського, соціального та торговельного призначення» за адресою: вул. Туполєва, 12,   вул. Салютна, 2-б (зауважень, наданих під час попереднього розгляду змін до проектної документації немає).

4. Розгляд проектної документації зовнішніх водопровідних та каналізаційних мереж об’єкта: «Житловий будинок (літ."А")» за адресою: вул. Козацька, 88 (зауважень, наданих під час попереднього розгляду проектної документації, немає).

5. Розгляд проектної документації позамайданчикових водопровідних мереж об’єкта: «Будівництво та експлуатація багатофункціонального житлово-торговельного комплексу» за адресою: вул. Михайла Максимовича, 24 (Трутенка)    (ІІ черга будівництва), а саме санація мережі Д=600 мм трубою Д=500мм по вул. М. Максимовича від буд. № 28 до  вул. Сергія Колоса (зауважень, наданих під час попереднього розгляду проектної документації, немає).

6. Розгляд змін до проектної документації позамайданчикових водопровідних та каналізаційних  мереж об’єкта: «Будівництво, експлуатація та обслуговування житлового комплексу з вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями» за адресою:  вул. Каблукова, 23 у зв’язку з:

- коригуванням технічних умов на водопостачання та каналізування;

-уточненням висотного положення тепломережі, яку перетинає проектуємий водопровід;

- деталювання водопровідних колодязів після будівельно-монтажних робіт

(зауважень наданих під час попереднього розгляду змін до проектної документації немає).