Через ремонтні роботи буде понижено тиск у водопровідній мережі в кількох житлових масивах

16.06.2020
Поділитися:

Київводоканал проводитиме заміну запірної арматури великих діаметрів на насосній водопровідній станції «Виноградар-ІІІ». Виконати такі роботи без зупинення водогонів, що постачають воду споживачам, на жаль, неможливо. Тому  з 22:00  19.06.2020 до 20:00 год. 21.06.2020 буде понижено тиск у мережах з можливістю відсутності води на верхніх поверхах будинків на житлових масивах Новобіличі, Микільська Борщагівка, Нивки і Галагани, Виноградар, Святошин, Академмістечко та Біличі, а також селищах  Горенка та Пуща-Водиця.

Мешканцям цих житлових масивів, особливо тим, хто проживає на верхніх поверхах, радимо заздалегідь запастися водою у необхідних обсягах.

Як засвідчує досвід проведення подібних робіт Київводоканалом, їхнє виконання у нічний час та у вихідні дні є найбільш оптимальним, оскільки у ці періоди зменшується споживання води. Більше того, частина мешканців виїжджає з міста і взагалі не користується водою.

Наголошуємо, що ці роботи планувалось провести ще у травні, але через введення карантинних обмежень вони були перенесені. З огляду на те, що в подальшому температура повітря буде зростати, було визначено саме період 19-21 червня.

 Ми розуміємо, що відключення водопостачання створює незручності, але тільки так можна виконати необхідні роботи, які в подальшому забезпечать надійне функціонування водопровідної системи.

Переглянути список адрес, за якими буде обмежено водопостачання, можна тут.