Чергове засідання Технічної ради

11.07.2018
Поділитися:

12 липня о 15:00 у актовому залі головного офісу Київводоканалу (вул. Лейпцизька, 1-а, 2 поверх) проходитиме чергове засідання Технічної ради Товариства.

На порядок денний винесено наступні питання:

1. Розгляд зміни до проектної документації мереж каналізування об’єкта «Будівництво об’єктів рекреаційного побутового і громадського призначення» по вул. Ломоносова (обмеженего вул. Ломоносова, Касіяна. Конєва).

2. Розгляд проектної документації зовнішніх водопровідних та каналізаційних мереж об’єкта: «Будівництво житлового комплексу та житлових будівель спеціального призначення» за адресою: вул. Львівська, 15.

3. Розгляд зміни до проектної документації зовнішніх каналізаційних мереж об’єкта: «Будівництво житлового комплексу з об’єктами соціально-побутового призначення» за адресою: Дніпровська набережна, 18 (11 мкрн., ж/м Позняки).

4. Розгляд зміни до проектної документації зовнішніх водопровідних мереж об’єкта: «Будівництво житлового, торговельно-офісного комплексу з вбудовано-прибудованими приміщеннями та наземно-підземним паркінгом» за адресою: вул. М. Майорова, 2.

5. Розгляд проектної документації зовнішніх водопровідних та каналізаційних мереж об’єкта: «Будівництво відкритої автостоянки» за адресою: вул. Колекторна, 46.

6. Повторний розгляд зміни до проектної документації зовнішніх водопровідних мереж об’єкта: «Будівництво громадсько-житлового будинку з будівлею районного управління внутрішніх справ» за адресою: вул. Кутузова, 18/7.

7.  Розгляд гідравлічного розрахунку водопостачання для об’єкта: «Будівництво житлового комплексу і обєктів культурно-побутового і виробничого призначення та їх обслуговування й експлуатація» за адресою: вул. Свободи, 1 в с. Гатне.

8.  Розгляд зміни до проектної документації зовнішніх водопровідних мереж об’єкта: «Ведення тепличного господарства по вирощуванню садженців плодових та ягідних культур» за адресою: просп. Перемоги, 67.

9.  Розгляд проектної документації позамайданчикивих каналізаційних мереж об’єкта: «Будівництво житлових будинків з обє’ктами соціально-культурного призначення та підземними паркінгами» за адресою: вул. Сагайдака, 101.

10. Розгляд проектної документації зовнішніх водопровідних та каналізаційних мереж об’єкта: «Двоповерховий приватний житловий будинок» за адресою: пров. Молочанський, 4-а.

11. Розгляд проектної документації зовнішніх каналізаційних мереж об’єкта: «Будівництво магістрального самопливного колектора на вулицях Переяславській, Горького, Коцюбинського в мкрн. Бортничі» за адресою: вул. Є. Харченка, мкрн. Бортничі.

12. Розгляд проектної документації зовнішніх водопровідних та каналізаційних мереж об’єкта: «Будівництво та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд» за адресою: вул. Юнацька, 38, 40 та Практична, 12, 14 (Жуляни).

13. Розгляд проектної документації зовнішніх мереж водопроводу та каналізації об’єкта «Будівництво зблокованих житлових будинків садибного типу» на вул. Буйка, 28.

14. Розгляд зміни до проектної документації зовнішніх водопровідних та каналізаційних мереж об’єкта: «Реконструкція з надбудовою житлового будинку» за адресою: вул. Дмитрівська, 60/19.

15. Розгляд проектної документації зовнішніх водопровідних та каналізаційних мереж об’єкта: «Будівництво житлових будинків з вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями» за адресою: Позняки, 4-й мркн., діл. № 85.

16.  Розгляд питання проекту санації водопровідної мережі Д=300мм довжиною 94 метри на ділянці  від № 10 до № 12 на вул. Грушевського.

17. Розгляд проекту розташування гідравлічної частини міні ГЕС на НС «Крутогірна» Управління Деснянської водопровідної станції.