Чергове засідання Технічної ради

20.07.2018
Поділитися:

24 липня о 15:00 у актовому залі головного офісу Київводоканалу (вул. Лейпцизька, 1-а, 2 поверх) проходитиме чергове засідання Технічної ради Товариства.

На порядок денний винесено наступні питання:

1.Розгляд можливості погодження встановлення підземного контейнера для побутових відходів за адресою: вул. Ярославів Вал, 36 в межах зон санітарної охорони ІІ та ІІІ поясів артезіанських свердловин (зауваження додаються).

2.Розгляд проектної документації зовнішніх водопровідних та каналізаційних мереж об’єкта: «Житловий будинок» за адресою: вул. Болсуновська, 21, 23.

3.Розгляд зміни до проектної документації зовнішніх водопровідних та каналізаційних мереж об’єкта: «Будівництво житлового будинку» за адресою: пров. Лабораторний, 7. 

4.Розгляд зміни до проектної документації позамайданчикових водопровідних мереж об’єкта: «Будівництво молодіжного житлового комплексу» за адресою: вул. Тираспільська, 43.

5.Розгляд проектної документації зовнішніх водопровідних та каналізаційних мереж об’єкта: «Будівництво нежитлової будівлі торговельного призначення та мийки» за адресою: вул. Миколи Закревського.

6.Розгляд проектної документації будівництва зовнішніх мереж каналізування приватного сектору по вул. Козацька.

7.Розгляд проектної документації санації ділянки каналізаційного колектора Д=1000 мм по вул. Лебедєва-Кумача від вул. Генерала Тупикова до місця підключення колектора Д=800 мм з вул. В. Гетьмана; влаштування перемички між мережею, яка санується та колектором Д=600 мм на перетині вул. Лебедєва-Кумача та вул. Яблонської; санації перемички між колектором Д=1050 мм та Д=1500 мм по вул. Борщагівській, яка пролягає через трамвайні колії біля корпусу № 28 ФАКС для об’єкта: «Будівництво житлового будинку з підземним паркінгом» за адресою: просп. Комарова, 1 на розі просп. Відрадного та вул. Гарматної.

8.Розгляд звіту про інженерно-геологічні вишукування «Визначення шляхом механічного буріння місця знаходження в плані та глибини верхньої точки Новодарницького розвантажувального каналізаційного колектора в межах ділянки 8000000000:66:248:0025 вздовж будинків № 3, 5, 6 по вул. Лохвицькій у Дніпровському районі м. Києва» та звіту про науково-технічну роботу «Оцінка можливого впливу на технічний стан каналізаційного колектора від комплексу житлових будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями та підземними автостоянками на вул. Лохвиціькій у Дніпровському районі м. Києва».

9.Розгляд зміни до проектної документації зовнішніх водопровідних мереж об’єкта: «Будівництво житлового комплексу з об’єктами соціально-побутового призначення» за адресою: 11 мікрорайон ж/м "Позняки" (Дніпровська Набережна, 18).

10.Повторно на розгляд (на технічній раді від 14.06.2018 питання не розглядалося): зміни до проектної документації зовнішніх водопровідних мереж об’єкта: «Житловий комплекс» за адресою: бульв. Ак. Вернадського, 24

11.Повторно на розгляд (на технічній раді від 14.06.2018 питання не розглядалося): зміни до проектної документації зовнішніх водопровідних мереж об’єкта: «Будівництво житлового будинку з вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями та підземним паркінгом» за адресою: вул. Новомостицька, 15

12.Повторно на розгляд (на технічній раді від 14.06.2018 питання не розглядалося): зміни до проектної документації зовнішніх водопровідних та каналізаційних мереж об’єкта: «Будівництво житлового будинку з офісними приміщеннями та паркінгом» за адресою: вул. Спаська, 35.

13.Повторний розгляд проектної документації позамайданчикивих каналізаційних мереж об’єкта: «Будівництво житлових будинків з об’єктами соціально-культурного призначення та підземними паркінгами» за адресою: вул. Сагайдака, 101.

14. Розгляд зміни до проектної документації зовнішніх водопровідних та каналізаційних мереж об’єкта «Будівництво житлово-офісного комплексу з нежитловими приміщеннями та паркінгом» за адресою: пров. Моторний, 11.

15.Повторний розгляд зміни до проектної документації на водопостачання об’єкту «Будівництво житлового будинку, в тому числі за програмою доступного житла, з дитячим дошкільним закладом в 9 мікрорайоні житлового масиву Позняки на ділянці 15 у Дарницькому районі м. Києва» (1 черга будівництва – дитячий навчальний заклад).

16.Розгляд скорегованої проектної документації водопостачання та каналізування об’єкту «Будівництво загальноосвітньої школи з басейном на житловому масиві Осокорки, 10 мікрорайон, ділянки 65,66 у Дарницькому районі м. Києва