Дорогі мешканці Києва та гості нашої столиці!

22.03.2018
Поділитися:

Вітаємо вас з Всесвітнім Днем водних ресурсів, який щорічно святкується у всіх куточках нашої планети 22 березня який цього року пройде під гаслом:  "Вода та природа"

Яким би кардинальним чином не змінювалася наша довколишня дійсність, яких би успіхів не досягало людство у всіх сферах своєї діяльності, вода протягом всього нашого існування була, є і залишиться основою всього живого.

Коли йде мова про забруднення водоймищ та в цілому навколишнього природнього середовища, неможливо стояти осторонь. Ця проблема стосується кожного без виключення. Якщо говорити про якість поверхневих джерел з яких водоканали роблять питну воду, то з кожним роком, на жаль, вона стає все гіршою.  Тому сьогоднішній день – ще одна нагода привернути вашу увагу та нагадати про необхідність дбайливого ставлення до водних ресурсів. Вода – наш відданий помічник і супутник, вона нас радує, зігріває, очищує, лікує. Тож давайте спільними зусиллями будемо підтримувати наші водні артерії у належному стані та робити усе можливе, щоб цього дорогоцінного ресурсу вистачило не лише нам, але й майбутнім поколінням.