Другий день роботи міжнародного Конгресу та Технічної виставки «ЕТЕВК-2019»

12.06.2019
Поділитися:

У місті Чорноморськ продовжують роботу міжнародний Конгрес та Технічна виставка «ЕТЕВК-2019».

Другий день Конгресу присвячено сучасним технологіям водопровідно-каналізаційного господарства, а також проблемам екології та експлуатації об`єктів енергетики.

У якості спікерів запрошені представники провідних інститутів та хіміко-бактеріологічних лабораторій, а також керівники підприємств з виробництва водопровідно-каналізаційного обладнання.

Учасникам Конгресу представлені нові технології кондиціювання та знезараження питної води, технології обробки та утилізації осадів, доступні на ринку України рішення щодо виробництва трубопроводів із сучасних матеріалів, зразки запірної і регулюючої арматури та інших приладів на мережах,  сучасні прилади для вимірювання витрат води, тисків та інших гідравлічних характеристик мереж водопостачання, системи  автоматичного збору даних комерційних та інших приладів обліку.

В ході обговорень підіймаються питання надійності нових технологій та можливості їх застосування в умовах експлуатації існуючих систем водопостачання. Експерти діляться  досвідом експлуатації нового обладнання та реальним фінансовим результатам впровадження проектів з енергоефективності на діючих підприємствах галузі. Особливу увагу приділено питанню комплексного підходу до скорочення втрат і витрат води.

Крім того, присутні мають змогу ознайомитись з реальним досвідом застосування різних гео-інформаційних систем, оцінити перспективи їх впровадження та особливості представлених на вітчизняному ринку програмних комплексів.

Фрагменти трансляції Конгресу можна подивитися на сторінці Асоціації «Укрводоканалекологія» у Facebook https://www.facebook.com/Ukrvodokanal/