Діалог з ОСББ та ЖБК Києва

30.09.2020
Поділитися:

Продовжуємо вирішувати актуальні для мешканців багатоквартирних будинків питання спільно з Асоціацією ОСББ і ЖБК м.Києва.

Так, сьогодні в Розрахунковому департаменті Київводоканалу відбудеться зустріч у форматі «ОСББ.Кейси», під час якої будемо шукати шляхи вирішення таких питань:

  • - перехід на прямі договори з мешканцями в новобудовах,
  • - перехід від забудовника та його експлуатуючої організації до створеного в новобудові ОСББ,
  • - виконання технічних умов з приєднання об’єктів до мереж Київводоканалу,
  • - спільне користування каналізаційними мережами ОСББ, вирішення питання періодичних засмічень та контролю стічних вод від об’єктів торгівлі, підключених до цієї мережі.

До обговорення долучаться представники ОСББ по вул. Воскресенська, 16 та 16А, «ЖК «Л-квартал», ЖК «Арт-хаус», ЖК «Авангард», ЖК «Міністерський», «Південна брама 26Г».

Також буде приділено увагу стану вирішення питань, які були підняті на передніх зустрічах, зокрема по ЖБК «Комунар» та ОСББ «Воскресенська, 14Б».

Найближчий форум у форматі «ОСББ. Кейси» планується наприкінці жовтня 2020. Якщо у вас, як представника ОСББ, є питання, що стосуються співпраці з Київводоканалом, на розгляд, звертайтесь до Асоціації ОСББ та ЖБК м.Києва або безпосередньо до нас press@vodokanal.kiev.ua