Київводоканал щиро вітає з Днем Української Державності

15.07.2024
Поділитися:

Сьогодні наша країна вже втретє відзначає важливе і символічне свято - День Української Державності.

Це свято має нагадувати нам про величну і багату історію Української держави, про зв’язок із нашими волелюбними та нескореними пращурами. Про те, що ми окремий самобутній та вільний народ, готовий відстоювати своє право на незалежність.

Наша державність – це одна з наших найвищих цінностей, за яку ми зараз щодня боремось з окупантами, як до того століттями боролись наші пращури.

Символічно, що сьогодні також відзначається День хрещення Київської Русі – України. Набуття християнства долучило нас до європейської сім’ї народів, і ми продовжуємо цей шлях руху в Європу.

Так вода, що є необхідною умовою життя, під час хрещення набула ще й сакрального значення та символізувала початок нової епохи для нашої країни. Зараз завдяки водопостачальним підприємствам вода подається до кожної домівки. Працівники водоканалів у часи війни стали справжніми героями, які ризикуючи життям забезпечують населення критично важливою послугою водопостачання і роблять свій внесок у зміцнення та розбудову нашої держави.