Київводоканал просить киян знаходити можливість сплачувати за послуги

04.08.2022
Поділитися:

Шановні споживачі! Ваші оплати є єдиним джерелом надходження коштів, які нам необхідні для забезпечення щоденної роботи водопровідної та каналізаційної системи міста у цих надскладних та небезпечних умовах.

Через війну Кіївводоканал, як і інші водопостачальні підприємства, зіткнувся з багатьма проблемами. Більше ніж у 2,5 рази зросла вартість електроенергії і палива. Основні  виробники реагентів наразі залишились на окупованих територіях, тому нам доводиться імпортувати більшість речовин для водопідготовки, що значно збільшує витрати. Окрім того, через воєнні дії з’явились додаткові джерела витрат, оскільки Київводоканалу необхідно забезпечити можливість роботи в екстрених ситуаціях.

В той же час наші працівники продовжують щодня лагодити водопровідні та каналізаційні мережі, обслуговувати обладнання, забезпечувати належну якість води. Вони працюють у надскладних і небезпечних умовах, іноді навіть ризикуючи життям, тож неможливо в такий складний момент залишити їх без заробітної плати.

Дуже просимо киян знаходити можливість сплачувати за послуги водопостачання та водовідведення. Цим ви підтримаєте нас, щоб ми могли продовжувати забезпечувати безперебійне водопостачання і водовідведення міста.