Київводоканал вітає з Новим Роком та Різдвом Христовим!

31.12.2021
Поділитися:

Шановні споживачі, колеги та партнери!

Наприкінці року ми традиційно згадуємо усі наші досягнення і здобутки, адже нам насправді є чим пишатися.

Так, 2021 рік продовжив кидати нам виклики та випробовувати на міцність, але це тільки зробило нас сильнішими та стимулювало до розвитку і вдосконалення.

Забезпечення безперебійного  водопостачання, як і раніше, залишається найважливішим нашим завданням, і протягом року, незважаючи на всі труднощі, ми сумлінно його виконували, постачаючи в оселі киян якісну та безпечну питну воду та відводячи стоки.

Ми прагнемо відповідати вимогам часу та рівню кращих світових підприємств. В цьому році Київводоканал завершив впровадження стандартів ISO 9001 в усіх основних підрозділах. Це робить нас першим водопостачальним підприємством України, що повною мірою застосувало цей міжнародний стандарт. Що дуже важливо, наявність сертифікатів ISO допомагає підвищити інвестиційну привабливість компанії. Для Київводоканалу це дуже актуальне питання, адже ми вимушені часто звертатися до міжнародних організацій для отримання кредитних ресурсів на реконструкцію та модернізацію водопровідних та каналізаційних об’єктів.

Одними з наших найвагоміших здобутків є досягнення у міжнародній співпраці. Так, у липні цього року президент підписав закон «Про ратифікацію Рамкового договору між Урядом України та Урядом Французької Республіки щодо офіційної підтримки проекту з покращення водопостачання у місті Києві». Тепер за кредитні кошти ми зможемо впровадити технології попередження гідроударів на Дніпровській та Деснянській водопровідних станціях,  технологію очищення промивних вод на Деснянській водопровідній станції та реконструювати два водоводи діаметром 1 000 мм від Деснянської водопровідної станції ІІ-го підйому з системою контролю втрат води.

Інші важливі проєкти Київводоканалу пройшли відбір на рівні Мінрегіону за програмою Danida Business Finance. За цією програмою ми отримаємо кошти на реконструкцію дюкерних переходів через  Дніпро, капітальний ремонт Головного міського каналізаційного колектору, реконструкцію каналізаційної насосної станції «Правобережна» та ділянок двох водоводів. Ці проєкти мають вагомий соціально-екологічний ефект, адже їх реалізація суттєво підвищить якість та надійність централізованого водопостачання та водовідведення міста.

В цьому році ми продовжили активно брати участь у профільних форумах та конгресах, де ділилися досвідом впровадження нових технологій та брали участь у дискусіях. Так, наші фахівці з гордістю представляли Київводоканал на водному форумі в Яремче, міжнародній виставці «Акватерм-2021», міжнародному конгресі «ЕТЕВК-2021», Lviv Eco Forum’21 тощо.

Через  законодавчі зміни, впроваджені в цьому році в частині договірних відносин та введення абонплати, у споживачів виникало багато питань, тож ми  активно проводили роз’яснювальну роботу. За сприяння Асоціації ОСББ та ЖБК  Києва наші фахівці відвідали зустрічі  з представниками ОСББ та ЖБК у 10 районах міста. Нам дуже важливо, щоб наші споживачі вчасно були поінформовані про законодавчі зміни у сфері надання житлово-комунальних послуг, а нововведення не викликали труднощів та непорозумінь.

Звісно, ми продовжили розвивати наші дистанційні сервіси, і на сьогодні переважну більшість питань споживачі можуть вирішити, не виходячи з дому. Так, на нашому сайті працюють особисті кабінети для фізичних і юридичних осіб, центри обслуговування приймають звернення електронною поштою або через Skype. Зручно зв’язатися з нами також можна через чат-боти у Viber та Telegram.

Все, що ми робимо, має єдину головну мету -  забезпечити безперебійне водопостачання та водовідведення, а також високий рівень сервісу для киян.

Щиро вітаємо усіх з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай ці зимові свята принесуть мир, спокій та злагоду, впевненість у майбутньому. Бажаємо  здоров’я, успіхів, родинного щастя, достатку та благополуччя!