Нагадуємо, що коригувати показники лічильників можна самостійно через Особистий кабінет

01.03.2020
Поділитися:

В нашому «Особистому кабінеті» для споживачів є можливість самостійно коригувати свої показники квартирних приладів обліку води у разі їх невідповідності фактично спожитим об’ємам. 

Для цього необхідно виконати наступні кроки:

1. Увійти в «Особистий кабінет»;

2. Внести покази — на шкалі показників необхідно внести фактичні покази лічильника — подати;

3. З’явиться віконце із запитанням: «Ви впевнені, що хочете надіслати показник?» Натиснути ОК;

4. З’явиться віконце з інформацією «Показники внесено успішно». Натиснути ОК;

5. Повернутися на сторінку показників, де на шкалі відображені фактично передані покази лічильника та в таблиці показників зазначено останній переданий показ, а нижче за поточний місяці зазначається скоригований об’єм з від’ємним значенням. При поверненні на основну сторінку також відображаються внесені фактичні покази.

Після внесених в «Особистий кабінет» фактичних показників лічильників в обліковій базі Товариства відображається скоригований об’єм споживання послуг.

Коригування нарахувань за надані послуги та відображення суми коригування послуг в «Особистому кабінеті» відбудеться лише після закриття розрахункового періоду.

Якщо у вас виникли проблеми з коригуванням або додаткові питання, пропонуємо звернутись до нас з «Електронним зверненням».

Для цього на головній сторінці нашого сайту необхідно   натиснути  «Запитати» і далі пройти чотири кроки:

1. Обрати пункт «Обслуговування мешканців»;

2. Обрати пункт «Розрахунки»;

3. Заповнити всі необхідні поля, описати Ваше питання та прикріпити документи для внесення змін та актуалізації інформації в обліковій базі Товариства;

4. Натиснути «Відправити звернення».

Також для коригування нарахувань можна звернутись до одного з сервісних центрів комунального концерну «Центр комунального сервісу» або до Центрів обслуговування споживачів Товариства.