Надзвичайна ситуація на Новодарницькому колекторі

28.10.2020
Поділитися:

 

UPD 16.10.

На жаль, один з постраждалих сьогодні в наслідок інценденту на Тростянецькій працівників Київводоканалу електрогазозварник 6 розряду Лисюк Анатолій Петрович, 1959 р.н., помер у реанімації. Ми висловлюємо щирі співчуття родичам загиблого. Усі витрати у зв'язку з похованням та допомогою родичам бере на себе підприємство.
Інший наш колега перебуває у лікарні з травмами середнього ступеню тяжкості, ще один лікується вдома. 

UPD 14.40

Сьогодні по вул. Тростянецька, 8 під час проведення планових робіт на Новодарницькому колекторі  сталась  надзвичайна ситуація, в результаті чого постраждали працівники Київводоканалу. Усім надана медична  допомога, ведеться службове розслідування.

Реконструкція Новодарницького колектора діаметром 2980 мм триває вже два роки, починаючи з  2018 р. Тривалість робіт, пов’язана зі складністю здійснення ремонтних робіт через велику глибину залягання колектора. Замовником виконання робіт виступає Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва КМДА. 

Щоб ремонтні роботи могли тривати без відключення споживачів, Київводоканал  у лютому 2020 р. здійснив низку переключень для функціонування мереж за тимчасовою схемою із утворенням штучного підпору.

Сьогодні об 11.30 при виконанні чергового етапу планових ремонтних робіт на аварійній ділянці колектора сталася надзвичайна ситуація, в результаті якої постраждало 3 працівника Київводоканалу.  Всім була надана своєчасна медична допомога, двоє перебувають  у лікарні. Всі витрати на лікування постраждалих бере на себе Київводоканал.

Буде проведено службове розслідування, про результати якого буде повідомлено додатково.