Планова профілактична промивка мереж у Деснянському та Святошинському районах.

27.08.2019
Поділитися:

Згідно із щорічним графіком Київводоканал проводитиме планову профілактичну промивку мереж у Деснянському та Святошинському районах.

У Деснянському районі у зону робіт потраплять мережі по вул. Закревського від просп. Маяковського до вул. Т. Драйзера Профілактична промивка буде проводитися  в ніч з 28 на 29 серпня, а саме з 00.30 до 05.35. 

У Святошинському районі у зону робіт потраплять мережі по вул. Потапова, вул. Кучера, вул. Покотила, вул. Сім’ї Сосніних, просп. Корольова, вул. Л. Курбаса, вул. Жолудєва, вул. Симиренка, бул. Кольцова, вул. Ромен Ролана, вул. Гната Юри, вул. Зодчих, вул. Героїв Космосу, вул. Жмеринська, вул. Тулузи, вул. Булгакова. Профілактична промивка буде проводитися  в ніч з 29 на 30 серпня, а саме з 23.00 до 06.00. 

Профілактика проводитиметься вночі, щоб не створювати незручності мешканцям. Упродовж часу виконання робіт Київводоканал не рекомендує користуватися водою з крану для приготування їжі та санітарно-гігієнічних потреб. Після завершення профілактичних заходів перед застосуванням воду з крану потрібно спустити: якщо візуально вода прозора та не має стороннього запаху, користуватися нею цілком безпечно.

Звертаємо увагу, промивка – це обов’язкова профілактика, необхідна для того, щоб вода не застоювалась та не погіршувалась її якість. Крім того, під час таких заходів труби очищаються від можливого осаду.