Планова профілактична промивка мереж у Голосіївському районі.

03.04.2019
Поділитися:

Згідно із щорічним графіком Київводоканал проводитиме планову профілактичну промивку мереж у Голосіївському районі.

У зону робіт потраплять мережі по вул. Китаївська, вул. Квітки-Основ`яненка, пров. Квітки-Основ`яненка, вул. Закарпатська, вул. Маршальська, вул. Весняна, вул. Кащенко, просп. Науки від Пирогівського шляху до вул. Весняна, вул. Буковинська, вул. Ушакова, вул. Армійська, вул. Корчуватська, вул. Хуторська, пров. Хуторський, вул. Військова, вул. Новокорчуватська, вул. Салавата Юлаєва, вул. Золотонішська, вул. Оксани Петрусенко, вул. Хортицька, вул. Ягідна, пров. Ягідний, вул. Парникова, вул. Трахтеніровська, вул. Учбова, пров. Учбовий. Профілактична промивка буде проводитися  в ніч з 04 на 05 квітня, а саме з 24.00 до 06:00. Попередньо здійснюється чистка та мийка резервуара чистої води № 2 на насосній водопровідній станції «Корчуватська».

Профілактика проводитиметься вночі, щоб не створювати незручності мешканцям. Упродовж часу виконання робіт Київводоканал не рекомендує користуватися водою з крану для приготування їжі та санітарно-гігієнічних потреб. Після завершення профілактичних заходів перед застосуванням воду з крану потрібно спустити: якщо візуально вода прозора та не має стороннього запаху, користуватися нею цілком безпечно.

Звертаємо увагу, промивка – це обов’язкова профілактика, необхідна для того, щоб вода не застоювалась та не погіршувалась її якість. Крім того, під час таких заходів труби очищаються від можливого осаду.