Планова профілактична промивка мереж у Святошинському районі

20.05.2019
Поділитися:

Згідно із щорічним графіком Київводоканал проводитиме планову профілактичну промивку мереж у Святошинському районі.

У зону робіт потраплять мережі по вулицях: просп. Перемоги, бул. Вернадського, вул. Вітрука, вул. Краснова, вул. Депутатська, вул. Улітіна, вул. Оніскевича, вул. Крамського, вул. Кримського, вул. Степанченка, вул. Кржанівського. Профілактична промивка буде проводитися  в ніч з 21 на 22 травня, а саме з 23.00 до 06.00. Попередньо здійснюється чистка та мийка резервуара чистої води № 1 на насосній водопровідній станції «Депутатська».

Профілактика проводитиметься вночі, щоб не створювати незручності мешканцям. Упродовж часу виконання робіт Київводоканал не рекомендує користуватися водою з крану для приготування їжі та санітарно-гігієнічних потреб. Після завершення профілактичних заходів перед застосуванням воду з крану потрібно спустити: якщо візуально вода прозора та не має стороннього запаху, користуватися нею цілком безпечно.

Звертаємо увагу, промивка – це обов’язкова профілактика, необхідна для того, щоб вода не застоювалась та не погіршувалась її якість. Крім того, під час таких заходів труби очищаються від можливого осаду.