Працівники лабораторій Київводоканалу успішно склали іспити

24.09.2018
Поділитися:

30 працівників лабораторій  Київводоканалу успішно склали іспити на отримання сертифікатів компетентності експерта у сфері дії технічного регламенту.

Іспити на базі головного офісу Київводоканалу приймала екзаменаційна комісія, до якої увійшли фахівці Академії Метрологів України, Української інженерно-педагогічної Академії, Вищої Атестаційної Комісії України, Української технологічної академії, аудитори у сфері ISO 9001 та технічних регламентів.

За результатам іспитів 30 працівників отримали два сертифікати:

- сертифікат, що засвідчує компетентність на здійснення діяльності відповідно до ДСТУ ISO/IEC 17025:2017 «Загальні вимоги до компетентності випробувальних та калібрувальних лабораторій»

- сертифікат експерта з Технічного регламенту засобів вимірювальної техніки (Постанова КМУ від 24 лютого 2016 р. №163)

Отримання сертифікатів працівниками лабораторій стало складовою частиною програми підготовки до проведення акредитації лабораторій Київводоканалу на виконання умов ДСТУ ISO/IEC 17025:2017.

Як повідомлялося раніше, Технічний департамент Київводоканалу першим на підприємстві отримав сертифікат відповідності системи управління якістю міжнародному стандарту ISO 9001:2015.