Прес-захід для ЗМІ: відключення боржників від каналізації

26.09.2018
Поділитися:

Київводоканал продовжує систематичну роботу з боржниками. В рамках цієї стратегії 27 вересня відбудеться прес-захід, де буде продемонстровано, як відбувається відключення від каналізації боржників в багатоквартирних будинках.

Станом на вересень 2018 року заборгованість споживачів перед Київводоканалом складає 837 млн грн. В тому числі заборгованість мешканців багатоквартирних будинків  - 482 млн грн. Така велика заборгованість суттєво впливає на роботу підприємства.

Київводоканал завжди йде назустріч споживачам, в яких є борги, і пропонує зокрема укласти договори реструктуризації, які можна оформити в Центрах обслуговуваннях споживачів Київводоканалу (ЦОС), або в одному з численних Центрів комунального сервісу (ЦКС).

Якщо боржники відмовляються погасити (реструктурувати) борг, або взагалі не йдуть на контакт, Київводоканал змушений припинити постачання послуг. Одним із дієвих методів в таких випадках є застосування пристрою «Chop-2008», який призначений для індивідуального відключення випусків каналізації з квартир в багатоповерхових житлових будинках.

Відключення від каналізації окремої квартири-боржника відбудеться в Дніпровському районі столиці. Збір 27 вересня о 10:00 біля будинку за адресою просп. Тичини, 5/1.

В рамках заходу відбудуться брифінги заступника директора Розрахункового департаменту Київводоканалу Юрія Терещенка та головного інженера Розрахункового департаменту Київводоканалу Олександра Куща.

Необхідна акредитація на Viber 096 527 75 00, або e-mail press@vodokanal.kiev.ua в форматі: назва ЗМІ, Ім’я та прізвище журналіста (оператора), контактний номер телефону журналіста.