Сертифікація ISO – ознака професійності та високих стандартів

06.04.2021
Поділитися:

В цьому році Київводоканал завершив впровадження стандартів ISO 9001 в усіх основних підрозділах. Це робить нас першим водопостачальним підприємством України, що повною мірою застосувало цей міжнародний стандарт.

Найголовніша перевага діючого на підприємстві сертифікату ISO це те, що споживач може бути впевнений у безпеці продукції та якості послуг, а його потреби будуть максимально задоволені. Також, що дуже важливо, наявність сертифікатів ISO допомагає підвищити інвестиційну привабливість компанії. Для Київводоканалу це надзвичайно актуальне питання, адже керівництво вимушено часто звертатися до міжнародних організацій для отримання кредитних ресурсів на реконструкцію та модернізацію водопровідних та каналізаційних об’єктів.

Щоб споживачі та партнери могли  бути впевнені у високих стандартах нашої роботи, відтепер ми застосовуватимемо єдиний сертифікаційний знак відповідності ISO 9001 на бланках  внутрішніх та зовнішніх документів, зокрема:

- вихідних листів та інших документів, що надаються юридичним та фізичним особам;

- технічних умов на водопостачання та каналізування об’єктів;

- повідомлень-рахунків на оплату послуг з централізованого постачання холодної води та відведення холодної і гарячої води для фізичних осіб, які знаходяться в прямій зоні обслуговування ПрАТ «АК «Київводоканал»;

- розрахункових документів (акти, рахунки) для юридичних осіб;

- актів приймання на абонентський облік засобів обліку води для фізичних осіб;

- актів обстеження мереж водопостачання та водовідведення об’єкта для юридичних осіб;

- поліграфічній продукції.

 

Ми не зупиняємось на досягнутому - наступним кроком для Київводоканалу  має стати стандарт ISO 14001, що покликаний зменшити вплив діяльності підприємства на навколишнє середовище.