Сплачуйте за послуги вчасно

12.04.2021
Поділитися:

Ми дякуємо киянам, які вчасно сплачують за послуги водопостачання та водовідведення. Ці платежі є для нас єдиним джерелом надходження коштів, які необхідні для  забезпечення безперервних процесів з підготовки питної води, очищення стоків, ремонту мереж та обслуговування обладнання.

Але на сьогодні заборгованість киян за послуги складає близько 700 млн грн. Це величезні кошти, які ми могли б витратити на модернізацію нашого підприємства та будівництво нових важливих водопровідних та каналізаційних об’єктів.

Нагадуємо, що оплатити послуги можна дистанційно:

- через наш чат-бот у Viber;

- через мобільний додаток «Київводоканал», завантажений через Google Play;

- за допомогою банківської картки через сайт або мобільний додаток відповідного банку;

- в «Особистому кабінеті» на сайті Київводоканалу https://my.vodokanal.kiev.ua

-  на сайті «Центру комунального сервісу» (ЦКС);

- за допомогою QR-коду, що надрукований на кожному рахунку-повідомленні.

 

Якщо у вас накопичився борг за централізоване холодне водопостачання та водовідведення, ви можете скористатись послугою його реструктуризації, розділивши борг на посильний для вас термін та суми для щомісячної сплати.

Для цього вам необхідно ОФОРМИТИ ОНЛАЙН-ЗАЯВКУ НА РЕСТРУКТУРИЗАЦІЮ БОРГУ, вказавиши свої дані - ім'я, прізвище, контактний телефон і електронну пошту. Або зв'яжіться з нами по телефону 277-20-54, (067)443-70-89  чи напишіть нам  на емейл: vpoltavets@vodokanal.kiev.ua.

Впродовж 1 робочого дня з моменту оформлення заявки з вами зв'яжеться наш фахівець для обговорення детальних умов реструктуризації боргу - термін виплати та прийнятна для вас сума щомісячних платежів. Після цього ви зможете укласти з нами ДИСТАНЦІЙНО офіційний договір реструктуризації боргу за централізоване холодне водопостачання та водовідведення.

Для укладання договору про реструктуризацію боргу вам знадобляться такі документи:

- письмова заява щодо укладання договору про розстрочення боргу;

- договір про надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення, укладеного з ПрАТ "АК "Київводоканал";

- паспорт особи (власника/відповідального наймача житлового приміщення) стор. 1, 2, 3, 4, 11, 12, 13;

- ідентифікаційний код (власника/відповідального наймача житлового приміщення);

- правовстановлюючий документ про право власності на квартиру/будинок або належним чином засвідчену копію ордеру на квартиру (у разі якщо квартиру не приватизовано);

- витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно;

- довіреність (якщо договір укладатиме уповноважена особа).