У Київводоканалі відбулись загальні збори акціонерів

30.04.2021
Поділитися:

У Київводоканалі пройшли щорічні загальні збори акціонерів підприємства, на яких були підбиті підсумки 2020 року та окреслені плани на майбутнє.

Голова правління - генеральний директор Київводоканалу Сергій Крушановський доповів, що Товариство завершило 2020 рік з позитивними фінансовими показниками та реалізувало кілька важливих проєктів модернізації об’єктів водопровідно-каналізаційного господарства.

«Минулий рік був складним для всіх, але незважаючи на пандемію коронавірусу наше підприємство продовжувало забезпечувати місто якісною питною водою та очищувати стоки. Це доводить, що  ми готові до будь-яких випробувань», - зазначив Сергій Крушановський.

Всього у 2020 році в реалізації було 18 будівельних проєктів. Зокрема, підприємство завершило реконструкцію всіх артезіанських водопровідних насосних станцій,  замість хлору там буде використовуватися більш безпечний реагент - гіпохлорит натрію. А на Дніпровській водопровідній станції було завершено будівництво заводу з виробництва діоксиду хлору, і тепер питна вода для третини киян буде очищуватись більш сучасним реагентом і матиме покращений смак. Крім того, зникла потенційна небезпека забруднення повітря та виникнення надзвичайної ситуації на хлорному господарстві.

Карантин дав поштовх для розвитку онлайн-сервісів. Багато з них, такі як особистий кабінет, онлайн-чат, чат-боти у Вайбер і Телеграм, електронний документообіг, працювали і до пандемії, але саме зараз набули найбільшої популярності. Також було додано можливість спілкування з фахівцями центрів обслуговування через Скайп та додаткові телефони.

Дбаючи про здоров`я співробітників, керівництво надало можливість працювати дистанційно всім, чия робота не вимагає особистої присутності в офісі. Співробітники забезпечені засобами індивідуального захисту та дезінфекційними засобами, посилені заходи з дезінфекції приміщень.

«Нашими пріоритетами роботи залишаться покращення якості води, вдосконалення дистанційних сервісів для споживачів, турбота про довкілля, економічний та інфраструктурний розвиток підприємства. Я глибоко вдячний нашим фахівцям, які незважаючи на пандемію, продовжили виконувати свої обов`язки і забезпечувати безперебійне водопостачання і водовідведення міста.  Саме завдяки їм щодня  споживачі отримують близько 700 мільйонів літрів чистої питної води та якісні послуги з водовідведення. Які б виклики не чекали нас попереду, ми  продовжуватимемо працювати надалі, забезпечуючи комфорт та добробут киян», - додав Сергій Крушановський.

 

Більшістю голосів учасників зборів затверджено річний звіт виробничої та фінансової діяльності товариства за 2020 рік.

Офіційна інформація щодо загальних зборів акціонерів оприлюднена на сайті підприємства у розділі «Акціонерам» відповідно до порядку визначеного законодавством та постановами Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).