Відбулось відкрите обговорення Інвестпрограм Київводоканалу

27.07.2021
Поділитися:

27 липня відбулось відкрите обговорення проєкту Інвестиційної програми Київводоканалу на 2022 рік, Плану розвитку на 2022 - 2026 роки та проєкту змін до Інвестиційної програми ПрАТ «АК «Київводоканал» на 2021 рік.

Відкрите обговорення – це необхідний крок для прийняття інвестиційної програми. Заходи, передбачені Інвестпрограмою, направлені на підвищення надійності роботи водопровідних та каналізаційних систем, на впровадження новітніх технологій підготовки та знезараження води,  для оперативної та  якісної ліквідації, а також попередження аварійних ситуацій, підвищення рівня якості досліджень у лабораторіях та підвищення  енергоефективністі, що суттєво впливає на раціональне використання ресурсів.

В основу Інвестиційної програми закладено два стратегічних напрямки: капітальне будівництво та закупівля технічного та технологічного обладнання. Так, за кошти інвестпрограми до виконання плануються важливі об’єкти капітального будівництва, зокрема технічне переоснащення кількох водопровідних та каналізаційних насосних станцій, реконструкцію водопровідних та каналізаційних мереж, а також заплановані заходи з проєктування

Закупівля технічного та технологічного обладнання, передбачена програмою, допоможе підвищити надійність роботи водопровідних і каналізаційних систем,   оперативніше ліквідувати та попереджати  аварійні ситуації, впроваджувати сучасні інформаційні системи та підвищити рівень  якості досліджень  у хімбаклабораторіях.

«Хочу повідомити, що на засіданні НКРЕКП було відзначено, що Київводоканал виконав інвестпрограму за минулі два роки краще за всі водоканали України. Наша з вами робота дала високі результати, і ми можемо пишатися цим. Це заслуга кожного з наших працівників», - наголосив генеральний директор Київводоканалу Сергій Крушановський.

За результатами обговорення  буде оформлено протокол, який буде надіслано до НКРЕКП для подальшого розгляду та погодження Інвестиційної програми та розміщено на нашому сайті.