Відбулося відкрите обговорення Інвестпрограми Київводоканалу

12.12.2018
Поділитися:

11 грудня відбулося відкрите обговорення проекту постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ПрАТ АК «Київводоканал» на 2018 рік та внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 21 червня 2018 року № 542».

Розпочинаючи громадське обговорення, Голова правління - генеральний директор Київводоканалу Дмитро Новицький повідомив, що заходи передбачені Інвестпрограмою направлені на підвищення надійності роботи водопровідних та каналізаційних систем, на впровадження новітніх технологій підготовки та знезараження води,  для оперативної та  якісної ліквідації, а також попередження аварійних ситуацій, підвищення рівня якості досліджень у лабораторіях та підвищення  енергоефективністі, що суттєво впливає на раціональне використання ресурсів.

«Пропозиції щодо внесення змін до Інвестпрограми на 2018 рік запропоновані в межах суми, схваленої постановою НКРЕКП від 21.06.2018 року № 542 та не передбачають додаткових джерел фінансування», - підкреслив Новицький.

Присутній на слуханнях Начальник відділу водопровідно-каналізаційного господарства Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Київської міської державної адміністрації Максим Крилов запевнив, що КМДА було опрацьовано всі запропоновані зміни до Інвестпрограми.

В свою чергу Заступник начальника управління НКРЕКП у м. Києві та Київській області  - начальник відділу контрольних перевірок в сфері комунальних послуг Покальчук Юлія констатувала, що громадські слухання можна вважати такими, що відбулися.

Ознайомитись з протоколом громадських слухань можна за активним посиланням.