Якість води під постійним контролем

07.09.2024
Поділитися:

У мережі продовжує ширитись інформація щодо забруднення води у Десні та можливості потрапляння забрудненої води до Деснянського водозабору.

Вкотре нагадуємо, що ситуація з водопідготовкою та водопостачанням у столиці знаходиться під контролем. Вода, яка подається у домівки киян, безпечна, її якість постійно контролюється, тож загроз для споживачів немає.

Фахівці Київводоканалу постійно відбирають проби води як на етапі водозабору, так і на всіх етапах водопідготовки.  У разі погіршення показників у Десні, технологічний процес водопідготовки буде негайно скоригований. За необхідності фахівці застосують відповідні реагенти, щоб гарантувати належний рівень очищення та безпеки води для споживачів.

Київводоканал разом із державними службами постійно проводить моніторинг якості води у річці Десна, у разі будь-яких загроз будуть вжиті всі необхідні заходи.

Стосовно якості води у столиці закликаємо довіряти лише інформації, яка розміщується на офіційних інформаційних ресурсах Київводоканалу та КМДА.