Засідання Форуму ОСББ при Київводоканалі

23.04.2018
Поділитися:

19 квітня пройшло  чергове  засідання  Форуму Об’єднань співвласників багатоквартирних будинків при Київводоканалі.

Напрацьовано спільне рішення, що дозволить отримати матеріальну компенсацію з міського бюджету  за тристоронніми  актами за спожитий обсяг холодної води на підігрів та теплової  енергії для потреб гарячого водопостачання житловим організаціям і надавачам послуг.

З метою організації виконання низки звернень депутатів Київської міської ради, доручення Київської міської державної адміністрації, звернень окремих житлових організації, а також колективного звернення Асоціації ЖБК Деснянського району  було  ухвалено  спільне рішення щодо оформлення тристоронніх  актів у 2018 році з тими житловими організаціями, що з різних причин  минулого  року  не змогли отримати допомогу за такими актами.

Під час засідання  Форуму, зокрема,  детально опрацьовано звернення Деснянської РДА до Товариства з пропозиціями запровадження спрощеної  процедури оформлення  тристоронніх  актів та  узгодження  редакції договору реструктуризації  заборгованості, що має влаштувати  як представників ОСББ і ЖБК,  так і водопостачальника.

Також  керівництвом  Київводоканалу  було взято  зобов’язання  організувати цьогорічну  процедуру оформлення тристоронніх актів з ОСББ та ЖБК у  максимально спрощеному та оперативному порядку   за формою  «єдиного вікна».

В  засіданні взяли участь Радченко В.М. – начальник управління з питань житлово-комунального господарства Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА; Тихонов О.Є. – радник заступника голови КМДА з питань розбудови інституту ефективного власника; Швець К.О. – директор Департаменту правового забезпечення ПрАТ «АК «Київводоканал»; Терещенко Ю.Є. – заступник директора Розрахункового департаменту ПрАТ «АК «Київводоканал»; Колесник О.Ю. - начальник Управління з планово-економічної роботи Розрахункового департаменту ПрАТ «АК «Київводоканал».