Завершено реконструкцію двох каналізаційних насосних станцій

05.12.2018
Поділитися:

Київводоканал завершив реконструкцію двох каналізаційних насосних станцій: «Наводницька» на вулиці Наддніпрянське шосе, 3 та «Конча-Заспа – 6» за адресою Столичне шосе, 90. Щодня на них надходять 5 тисяч м3 стоків з Печерського району та 2,5 тисячі м3 стоків з Голосіївського району міста Києва відповідно.

В рамках проектів було встановлено енергозберігаюче обладнання з частотним регулюванням та вбудованою системою охолодження, вмонтовані нові засувки, встановлено ультразвукові витратоміри на напірних трубопроводах.  Для виконання задачі автоматичного регулювання та рівня води, в резервуарах встановлено занурювані датчики.

Замінено технологічний трубопровід та запірну арматуру в машинному залі, в грабельному відділенні виконано роботи з облицювання стін та стелі. Змонтовано систему охоронного відеоспостереження та виконано повну реконструкцію системи вентиляції грабельного відділення.

Київводоканал й надалі продовжуватиме замінювати застаріле обладнання аби досягти європейського рівня очистки води та стоків.