Київводоканал взяв участь у щорічному Муніципальному форумі

24.10.2018
Поділитися:

16 жовтня у НСК «Олімпійський» пройшов ІІІ Щорічний муніципальний форум «Енергоефективна столиця». У ньому взяли участь представники підприємств, котрі надають киянам комунальні послуги й працюють у напрямку покращення енергоефективності столиці.

Форум відкрив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, підкресливши, що питання енергоефективності турбує та знаходиться на постійному контролі адміністрації міста.

Київводоканал взяв участь у заході, встановивши стенд, де будь-хто міг дізнатися у фахівців про актуальні вакансії або отримати роз’яснення щодо питань про роботу Товариства, опломбування та повірку лічильників, оплату послуг тощо.

Директор розрахункового департаменту Валерій Люлін виступив з презентацією «Єдина білінгова система юридичних та фізичних осіб, як запорука успішного фінансово-економічного стану підприємства».

– Ми проповідуємо наступні принципи у нашій компанії – вся інформація має бути прозорою, зрозумілою та доступною для наших споживачів, – зазначив він. – Саме тому і фізичні, і юридичні особи тепер мають змогу відслідковувати весь цикл своїх взаємин з Київводоканалом – від моменту укладання договору та опломбування лічильників й до поточних нарахувань.

Нова білінгова система для юридичних осіб допоможе й представникам ОСББ – тепер вони матимуть змогу отримати повний доступ до інформації про технологічний процес подання води до будинку та його розподіл між мешканцями, а, найголовніше, проглянути всю історію платежів.

Круглий стіл Київводоканалу провела заступник директора Розрахункового департаменту Наталія Дзюба, котра детально розповіла про нестачу кваліфікованих кадрів та співпрацю з вишами для професійної підготовки майбутніх фахівців Товариства.

Переглянути презентації можна за посиланням: 

1) Єдина білінгова система юридичних та фізичних осіб, як запорука успішного фінансово-економічного стану підприємства;

2)  Взаємодія ПрАТ «АК «Київводоканал» із закладами вищої освіти задля поповнення кадрового резерву компанії.

Подібні форуми – це майданчики, де зустрічаються влада, представники ОСББ та громадяни аби поспілкуватися та знайти спільні рішення щодо нагальних проблем.